Logo PhotoStick
MENU

Studio Fotografie - ingevroren voorwerpen

Onze eerste activiteit in de club zelf. Het was in begin een beetje zoeken maar na een half uur waren we toch bezig. Als startende club is het een beetje aftasten hoe en wat. Vandaag hebben we geleerd dat voorbereiding loont. Het duurde niet lang of we hadden 2 opstellingen gemaakt. We experimenteerden met compositie en licht. Ieder lid had wel iets bij, gaande van ingevroren wasspelden, bloemen, fruit tot een cassette… Ook de bevroren vormen waren enorm leuk om vast te leggen op de gevoelige plaat.

Eens we wisten hoe we onze foto’s gingen maken ging alles als een trein. Niet omdat we geen tijd hadden maar omdat één van de leden het geweldige idee had om nog een volgende element toe te voegen aan het geheel. Onze ingevroren elementen stonden in vuur en vlam. Ons ijs werd al snel water maar het leverde wel top beelden op.

Ons besluit, met reportage flitsers en een zaklamp in de hand bereikten we al snel mooie resultaten. De vlammetjes gaven een extra verhaal aan het geheel. Een gezellige avond was een feit.

 

Foto's